Το «αντίο» του Πάνου Γουγουτσά στον ΑΟ Καρδίας

  • Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας
  • Πριν από 10 ημέρες
  • 90 προβολές
img

Το «αντίο» του Πάνου Γουγουτσά στον ΑΟ Καρδίας


Μετά από 9 χρόνια στην ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού..!!
Όλα ξεκίνησαν το 2011-12 όπου ήρθε η πρώτη μου συνεργασία ως ποδοσφαιριστής με την ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ και βγήκαμε πρωταθλητές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ στην Β' κατηγορία..

Η πορεία της ομάδος στην συνέχεια ήταν ανοδική μέχρι που έφτασε να παίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να ταξιδεύει σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και έγινα προπονητής - συνεργάτης του στην πρώτη ομάδα στην Γ' Εθνική ο αδελφικός φίλος ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ με αποκορύφωμα την κατάκτηση Κυπέλλου ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.Μακεδονίας..

Η μεγάλη μου όμως αγάπη και πάθος για αυτό το σωματείο ήταν η ΑΚΑΔΗΜΙΑ και τα ΠΑΙΔΙΑ του χωριού όπου πάνω σε αυτά χτίζεται το μέλλον της ομάδος.
Είναι ευλογία να ασχολείσαι με παιδιά και προπάντων να διαμορφώνεις τον χαρακτήρα τους και να προσπαθείς να τους κάνεις καλύτερους ανθρώπους μαθαίνοντας πρώτα την αγάπη για τον αθλητισμό,την πειθαρχία,τον σεβασμό,την έννοια της ομαδικότητας,το μάθω να μοιράζομαι και να προσφέρω πρώτα ο ίδιος μέσα σε ένα σύνολο και μετά να πάρω,να μάθω πρώτα το ΕΜΕΙΣ και μετά το εγώ,να μάθουν να χάνουν γιατί έτσι θα καταλάβουν την αξία του να αγωνίζομαι για να βελτιωνομαι κάθε μέρα με στόχο την επιτυχία με σωστές προϋποθέσεις..

Τελευταίο θα αφήσω ότι τα παιδιά στις αναπτυξιακές ηλικίες θα πρέπει πάντα να έρχονται και να φεύγουν με το χαμόγελο γιατί δεν παύει το ποδόσφαιρο να είναι ένα παιχνίδι και θα πρέπει να το διασκεδάζουν..

Ευχαριστώ όλους τους γονείς όλα αυτά τα χρόνια που μου δείξατε εμπιστοσύνη και στέλνατε τα παιδιά σας στην ακαδημία..

Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, προπονητές, φροντιστές, συναδέλφους προπονητές ακαδημίας καθώς και τον Πρόεδρο της ομάδος Κώστα Κατσαρό και τους αφοί Σαμαρά για αυτό το όμορφο ταξίδι..

Ένα ταξίδι όπου πρόσφερα αλλά και πήρα πολλά τα οποία με έχουν κάνει καλύτερο και θα μείνουν χαραγμένα στην καρδιά μου..!!