ΕΠΣ Δράμας | «Την κοπάνησε» η παράταξη «Καθαρό Ποδόσφαιρο» από τις εκλογές

  • Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας
  • Πριν από 10 ημέρες
  • 382 προβολές
img

ΕΠΣ Δράμας | «Την κοπάνησε» η παράταξη «Καθαρό Ποδόσφαιρο» από τις εκλογές


Αφού προσπάθησε με δύο αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων να μπλοκάρει τις εκλογές και αφού αυτές απορρίφθηκαν από τους δικαστές, η παράταξη «Καθαρό Ποδόσφαιρο» αποφάσισε να μη συμμετάσχει, προφανώς προ του φάσματος της ήττας. Το ότι βέβαια πρέπει να αγωνίζεσαι πάντα, άσχετα αν θα χάσεις είναι άλλο θέμα.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ.Χατζησαρόγλου δήλωσε:

Η Ομάδα Στήριξης του «Καθαρού Παιχνιδιού» η όποια να σημειωθεί ότι απαρτίζεται από πρόσωπα που δεν γνωρίζουν ότι συμμετέχουν σ'αυτήν αφού εξαντλήθηκε με υβριστικές, συκοφαντίες και απειλητικές αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού προσέφυγε στα δικαστήρια και «δίδαξε» νομικά αλλά και «ήθος»" σε δικαστές και δικηγόρους εν τέλει αντιλήφθηκε ότι οι εκλογές κερδίζονται με σωματεία και όχι με δικαστικές αποφάσεις. Και μετρώντας είδε ότι τα "κουκιά "δεν βγαίνουν. Τότε αποφάσισε να απέχει από τις σημερινές αρχαιρεσίες καταγγέλλοντας αντικαταστάθηκες ρυθμίσεις που όμως μόνο οι ίδιοι και οι νομικοί τους συμπαραστάτες βλέπουν. Το μονό «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» που ξέρουν καλά είναι να «τρέχουν» στα δικαστήρια και όταν έρχεται η ώρα της κάλπης να απέχουν. Το ίδιο έκαναν το 2016 το ίδιο κάνουν και το 2020. Το ίδιο τους ευχόμαστε και για το 2024. Ως τότε υπομονή σύντροφοι. Περισυλλογή, υπομονή και όνειρα. Άλλο κακό να μην σας βρει.


Η ανακοίνωση της παράταξης «Καθαρό Παιχνίδι»:

ΔΡΑΜΑ 29-06-2020ΠΡΟΣ

Ε.Ε. Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΟΙΝ. Μ.Μ.Ε.

Ενόψει των αρχαιρεσιών που λαμβάνουν χώρα σήμερα δηλώνουμε ότι η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής για τη διενέργεια τους είναι αντικαταστατική.

Και τούτο δε διότι παραβιάζει το Καταστατικό της που η ίδια η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας τροποποίησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και με βάση την τροποποίηση αυτή, η θητεία της που έληγε τον Μάιο, παρατάθηκε έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Για τον λόγο αυτό δεν προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε αντικαταστατικές αρχαιρεσίες.

Έχουμε επίσης να σημειώσουμε τη ροπή της σημερινής διοίκησης να «τιμωρεί» με εξοντωτικές ποινές τα μη φιλικά προσκείμενα προς την ίδια σωματεία, ενώ κάνει τα στραβά μάτια ως προς τα φιλικά της σωματεία προκειμένου να συνεχίσει να διοικεί.

Έτσι όμως αντί να συσπειρώνει διασπά τη συνοχή των μελών της, γεγονός που δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της ΕΠΣ Δράμας.

Και εντέλει, εν είδη υπόμνησης προς τη σημερινή διοίκηση, οι πράξεις και οι παραλήψεις σας ελέγχονται από τα δικαστήρια εφόσον κανείς δεν ευρίσκεται στο απυρόβλητο και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσετε.ΜΕ ΤΙΜΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΦΙΛ. ΔΟΞΑΤΟΥ), ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ),ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜ), ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ(Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ),ΚΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(Α.Ε.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ),ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ(Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ), ΚΕΣΚΙΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΛΕΥΚΟΓΕΙΑ),ΝΤΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (Π.Α.Μ.Α.), ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ),ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ),Χ''ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(Κ. ΒΡΟΝΤΟΥ)